Vi tilbyder

Kvalitetsydelser til farma-, biotek- og fødevareindustrien

Hos M-TECHdanmark har vi en ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder i farma-, biotek- og fødevareindustrien, der har brug for assistance udefra. Med mange års erfaring fra branchen har vi de rette kompetencer til at hjælpe med en bred vifte af opgaver. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Kvalificerings- og valideringsopgaver

M-TECHdanmark kan hjælpe dig med at definere den rette valideringsstrategi og sikre implementering og udførsel samt uddannelse af personalet. Validering samt kvalificering af processer og udstyr i medicinalindustrien er underlagt krav fra myndighederne, som vi hos M-TECHdanmark altid lever op til. Vi vægter kvaliteten af vores arbejde meget højt, idet kvalificerings- og valideringsarbejdet i sidste ende handler om patientsikkerhed. Vi bistår gerne hele vejen gennem kvalificerings- og valideringsprocessen.

Produktionssupport

I enhver produktionsvirksomhed kender man til spidsbelastninger, og det kan derfor være svært at nå alle dagens opgaver. M-TECHdanmark tilbyder at træde ind i dit team som ekstra ressource, når der opstår behov for dette. I kraft af vores solide erfaring på området kan du forvente assistance på højeste niveau.

Konsulentydelser

En konsulent vil kunne støtte op om produktionen i din virksomhed – på dine vilkår. Det betyder, at vi forsøger at skabe fleksibilitet ved at byde ind med konsulenter på eventuelt skiftehold.

Kalibrering

Kalibrering er defineret som en justering efter et allerede fastsat mål, hvorved man først bestemmer og senere forsøger at mindske et givent måleinstruments visningsfejl. Ergo sammenligner man i praksis med et mere nøjagtigt måleinstrument, hvor visningsfejlen er kendt i forvejen.

Vores konsulenter har uddannelse i og erfaring med kalibrering af tryk, differenstryk, væskeflow, ledningsevne, pH, vægte, vejeceller, fugt, temperatur, loop (elektriske) kalibreringer, niveau og RPM (omdrejninger).

Virksomheder underlagt GMP regler skal foretage kalibrering med fast og dokumenterbar frekvens. I øvrige virksomheder bør kalibrering ligeledes foretages med jævne mellemrum, såfremt procesmåleinstrumenterne anvendes som grundlag for produktion.

Hvad kan vi gøre for dig?

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser, samt hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed? Så er du velkommen til at kontakte os på (+45) 4073 0313 eller bm@m-techdanmark.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.